ایده بلاگ

Ideasmart. Blog

مدیریت برند

اصول مدیریت برند تجاری چگونه است؟

در توسعه کسب و کار رعایت کردن اصول مدیریت یک برند تجاری یک امر مهم بشمار می رود.

یک برند سازگار و قابل تشخیص به وضوح در جامعه شناخته شده است. اغلب این تجارت در هر دو سیستم عامل “سنتی” و “دیجیتال” فعالیت دارد که بهره بردن از این دو سیستم عامل بزرگ ترین سرمایه یک سازمان به حساب می آید.

مدیریت یک نام تجاری از طریق کانال های تحویل مداوم و در حال تغییر که به طیف وسیعی از ذینفعان و کاربرانی که نیاز به تعامل با آن دارند یک چالش است.

برندهای تجاری هنگام فعالیت و معرفی خود باید از تن صدای ثابت در بین تبلیغات،سرمقاله،سایت های خرده فروشی،محتوای تولید شده توسط کاربر و چندین سیستم عامل اعم از مالک،خریداری یا کسب شده برخوردار باشند.

صاحب یک برند تجاری باید دارایی های خود را کنترل و حفظ کند. کنترل دارایی ها سبب می شود تا کارایی و اثر بخشی شرکت همیشه خوب باشد و عملکرد مثبتی داشته باشد.

برندها و نام های تجاری رقبا در صنعت را تجزیه تحلیل کنید تا مشخص کنید می خواهید برند و نام تجاری شما در چه جایگاهی قرار بگیرد.

رقبا را تعریف کرده و هر کدام از آن ها را بر اساس اندازه،سبک و مدل خدمات،شهرت و هدف بازار رتبه بندی و طبقه بندی کنید.

شاید به نظر برسد مدیریت یک نام تجاری یک کار دلهره آور باشد. اما با در دست داشتن فناوری و امکانات موجود  کل سازمان یک امر عادی محسوب می شود.

مدیریت برند

در این بخش چند اصول برای حفظ سطح بالای مدیریت برند به شما عزیزان خواهیم گفت:

1.قوانین سازمان را تنظیم کنید

پارامترهای نحوه نشان دادن نام تجاری را مشخص کنید. قوانین ترسیم یک برند را از رنگ و قلم دقیق آرم گرفته تا حقوق تصویر و… را با جزئیات کامل بیان کنید.

قوانین سازمان را به روز کنید و از آنها یادداشت برداری کنید.

2.کارمندان را در هیئت مدیره بیاورید

قوانین یک مجموعه و سازمان وقتی بهترین کارایی و اثربخشی را دارند که همه دلیل درست عمل کردن خود را بدانند.

درک قوانین به کارمندان کمک می کند تا سریع تصمیم بگیرند و از انتخاب های نادرست در آینده جلوگیری کنند.

3.اشخاص ثالث را در بر بگیرید

خطوط ارتباطی بین تامین کنندگان و مشاوران همیشه به اندازه یک سازمان نیست. درگیر کردن اشخاص ثالث در مکالمه های تجاری،دسترسی آسان به دارایی برند و تازه سازی یا به روزرسانی شرکای مربوط به تغییرات یا تحولات دارایی،همه اینها می توانند بهترین روش های ارزشمند برای یک برند و دارایی های آن باشند.

در صورت عملی بودن،در سیستم های مدیریت محتوا از کارایی و اثر بخشی اشخاص ثالث در کسب و کارتان استفاده کنید و از حضور آن ها بهره مند شوید.

 4.گردش کارها را تعریف کنید

در حفظ برند و رعایت اصول برندینگ با مشخص کردن گردش کار و نقاط عملکرد مشخص به کارمندان این اجازه را می دهید تا انتخاب صحیحی نسبت به استفاده از دارایی انجام دهند. شما به آنها کمک می کنید تا دامنه کار خود را درک کنند.

شفافیت کامل در گردش کار باعث ایجاد همکاری بهتر،رفع سوتفاهم و تلاش بیشتر در حوزه فعالیت کارمندان می شود.

5.دارایی ها را متمرکز کنید

در صورت امکان،دارایی های برند را متمرکز کنید تا به آن ها دسترسی و شفافیت آسان داشته باشید.

منظور از متمرکز کردن دارایی ها این است که با در دست داشتن تمام منابع سازمان،بدون هدر دادن پول برای نسخه برداری از دارایی ها یا ایجاد مسائل مربوط به حقوق،آسان تر می توان فهمید که چه دارایی هایی نیاز به بروزرسانی دارند.

کجا باید شکاف ها را پر کرد و چه دارایی هایی در اختیار شرکت است.

6.همکاری را ارتقا دهید

با به کارگیری متخصصان مجرب در تمامی مجموعه سازمان و ارتقای سطح کیفیت و تنوع محصولات یا خدمات می توانید همکاری را با سراسر نقاط ارتقا دهید. این امر موجب  افزایش مشتریان،افزایش تقاضا و در نتیجه منجر به رشد چشم گیر سازمان می شود.

7.تجربه برند و مشتری را به هم نزدیک کنید

مدیریت برند به طور معمول یک سیاست فعال است که ازطریق تجارت ایجاد و تکامل می یابد. در حالی که تجربه مشتری و تعاملات مشتری با سازمان از طریق اطلاع رسانی انجام می شود.

متمرکز کردن مدیریت دارایی در رابطه با تجربه مشتری امری مهم به شمار می آید.  به این معنی است که افراد سازمان می توانند از تجربه مشتری نسبت به سازمان بازخورد  بگیرند. به آن سریع واکنش نشان دهند و برند را بر اساس بینش ارزشمند مشتریان توسعه و گسترش دهند.

8.مقیاس در سرعت

همانطور که توضیح داده شد متمرکز کردن دارایی ها امکان دستیابی به دارایی های اصلی را برای سازمان فراهم می کند. استفاده از این روش می تواند با ایجاد تغییرات و به روز رسانی همراه باشد تا سازمان بتواند در در کوتاه ترین زمان نیازهای مصرف کننده را بر طرف نماید.

به حداقل رساندن تکثیر و سرعت بخشیدن به گردش کار منجر به کاهش هزینه می شود که به شرکت امکان می دهد در زمینه رشد تجارت در مکان دیگری سرمایه گذاری کند.

9.بهبود پیوند

بازارها و مصرف کنندگان سریع حرکت می کنند و به طور مداوم به دنبال تغییر هستند. شرکت ها باید مطابق روند تغییرسلیقه مصرف کننده و سلیقه خود حرکت و برنامه ریزی کنند تا بتوانند با تغییرات سریع همسو شوند.

با استفاده از یک منبع دارایی،آسان تر و سریعتر می توان تشخیص داد که کدام مناطق نیاز به بازبینی دارند و کدام دارایی ها باید به روز شوند تا پاسخگوی این تقاضاهای متغیر باشد.

ایجاد تغییرات و همسو شدن با تقاضای مصرف کنندگان به سازمان این امکان را می دهد تا ارتباط و تعامل خود را با مشتریان حفظ کنند و سهم بیشتری از بازار را در اختیار خود قرار دهند.

10.روابط عمومی

بخش روابط عمومی در سازمان یک امر مهم در توسعه کسب و کار به شمار می آید این بخش همواره در تلاش است تا از طریق تعامل و حفظ ارتباط،مشتریان بیشتری را به خریداران وفادار و دائمی سازمان اضافه کند.

اگرچه روابط عمومی برای مدیریت برند شما کار چندانی انجام نمی دهد،اما کمک زیادی به پیوستن تصویر مثبتی از مسئولیت و امانت داری سازمان در ذهن مشتری می کند.

به اشتراک بگذارید:

Telegram
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *